buitenlust

Vakantiehuis Buitenlust

Merelstraat 7 6469 XH Kerkrade


Marjan Domhof

 06-41682228

 info@vakantiehuiszuidlimburg.com

 

Welkom Het huis Blog  Te doen Foto's Prijzen Contact

Vakantiehuis Buitenlust

We komen terug!”

06-41682228 luxe badkamer met 2 wastafels skelter en tractor voor de kinderen foto van de tuin van vakantiehuis Zeeuwse kust. Grote teakhouten eettafel.

Buitenlust is een ruim  huis met fijne vertrekken met hoge plafonds. De sfeervolle woonkamer met houtkachel heeft een zit/tv hoek met leefbank en twee fauteuils. Het eetgedeelte, vlakbij de open keuken, biedt de mogelijkheid om uitgebreid te tafelen met 8 personen. Er zijn drie gezellige slaapkamers voor 8 personen. De badkamer is voorzien van extra toilet en 2 wastafels.

RUIMTE VOOR GROOT GEZIN

Indeling

 De omsloten zonnige tuin biedt veel zit- en speel-mogelijkheden met het gazon met ingegraven trampoline en schommel. Het terras is voorzien van een grote natuurstenen tafel met luxe eetstoelen en parasol. Ook de veranda is voorzien van een zitje; een ideaal plekje om in het voor- en naseizoen buiten te zitten. Buiten eten kan natuurlijk ook: de bbq/ buitenhaard staat klaar.   GROTE ZONNIGE TUIN

Geen inpakstress voor de kinderspullen: in Buitenlust is alles aanwezig voor de kleintjes. Zo zijn er skelters, stepjes, Waterplay, ingegraven trampoline en schommel, speelgoedkist, llittle pet shop huisjes, veel spelletjes en dvd’s. Voor de wat grotere kinderen is er een eigen chillplek in de kelder met Wii, Xbox en tafelvoetbalspel. Ook is er een buggy, babybad, babyfietszitje, wipstoeltje>>    

KINDVRIENDELIJK

VAKANTIEHUIS VOOR HET HELE GEZIN

 KINDVRIENDELIJKHEID EN COMFORT GAAN HAND IN HAND

Buitenlust is een fijn huis om met een groot gezin of met familie en vrienden te verblijven. Het biedt veel ruimte en voor jong en ‘oud’ is aan alles gedacht. Door de warme sfeer kun je ook met twee personen heerlijk in Buitenlust verblijven.

Meer zien van vakantiehuis Buitenlust? Fotogallerie >>

gamen in de chillkelder van vakantiehuis Buitenlust