Onze herfstvakantie doorgebracht in dit heerlijke huis. De bedden liggen tè goed, de stortdouche is tè lekker, en het speelgoed is tè veel om op te noemen. Kortom, heerlijk kunnen relaxen.

VAKANTIE IN LIMBURG

IN EN OM VAKANTIEHUIS BUITENLUST: SFEERIMPRESSIE

De reacties van onze gasten op Zoover geven het aan: Buitenlust is een vakantiehuis dat zich kenmerkt door sfeer. Buitenlust is een Rijksmonument gelegen in de historische wijk De Hopel met de typerende 100 jaar oude witte huizen met rode daken, gebouwd in de hoogtijdagen van de mijnbouw. Met de mix  van een brocante inrichting  en modern comfort, de  ruimte en privacy, de grote zonnige tuin en de vele voorzieningen voor kinderen, is Buitenlust een heerlijke thuisbasis om Zuid Limburg te ontdekken. Kom sfeer proeven...

Koken en tafelen

Binnen of buiten eten? Lekker lang tafelen aan de grote teak houten tafel binnen, of aanschuiven op het zonnige terras van vakantiehuis Buitenlust. Met buitenhaard/bbq

Het ontbreekt de kookliefhebbers aan niets: de zeer goed uitgeruste keuken is voorzien van een Boretti gaskookplaat met wokbrander en nieuwe Siemens oven, natuurlijk een vaatwasser en magnetron en veel kookgerei. Er isr volop serviesgoed, ook voor de kinderen.

Foto’s: eettafel, terras en keuken van Buitenlust

Sfeer in Buitenlust

Buitenlust is met recht karakteristiek te noemen, met de veranda, de hoge plafonds, de typerende vensters, de natuurstenen kloostervloer en het persoonlijke interieur, dat blijkt geeft van de passie van de eigenaren voor interieur.

Sfeer, authenticiteit en comfort zijn het uitgangspunt geweest van de inrichting. en dat zie je terug in zowel het huis als de tuin.

Foto’s: de gezellige woonkamer met zithoek, eethoek en houtkachel, de hal met de hoge plafonds, de tuin.   

De slaap verdieping

Bij vakantie hoort een goede nachtrust. In Buitenlust kun je heerlijk slapen. De master bedroom is uitgerust met een ruim tweepersoonsbed met Pullmanmatrassen, in de 2- persoonskamer slaap je op een Pullman boxspring (en evt. op de uitgeklapte slaapfauteuil) en in de 4-persoonsslaapkamer kun je kiezen tussen het Flexabed of het stapelbed. Slaap zacht ;-) De luxe badkamer gooit hoge ogen bij onze gasten. Met  heerlijke stortdouche, mooi sanitair, twee wastafels, vloerverwarming en extra toilet

Foto’s: de 3 slaapkamers en de badkamer van Buitenlust en traphekje

Er op uit in Limburg

Direct vanuit huis Buitenlust kun je zo op pad om een mooie wandeling te maken in natuurgebied Gravenrode. Of maak een fietstocht door de Brunssumerheide of het Geuldal. Een andere manier om van het heuvellandschap te genieten is door op een van de vele terrassen neer te strijken, of maak eens een ritje met de oude stoomtrein.

In Zuidlimburg is zoveel te beleven; kijk eens op onze Te Doen pagina voor een greep uit de mogelijkheden.

Foto’s: er op uit met kinderen in Limburg, wandelen in Limburg.

ONZE WEBSITE IS VERHUISD!

Alle informatie over ons vakantiehuis Buitenlust in
Zuid Limburg vind je op WWW.COCOONHUISJES.NL


buitenlust