buitenlust

Vakantiehuis Buitenlust

Merelstraat 7 6469 XH Kerkrade


Marjan Domhof

 06-41682228

 info@vakantiehuiszuidlimburg.com

 

Welkom Het huis Blog  Te doen Foto's Prijzen Contact

Vakantiehuis Buitenlust

Super! Enorm genoten in het gezellige huis. Echt een thuisgevoel!”

luxe badkmer met twee wastafels bourgondisch geneiten in Limburg, natuurlijk volop vlaai! de 8-persoons eettafel in vakantiehuis Buitenlust

Een huis met karakter waar je er even helemaal uit bent; dat is Buitenlust. Buitenlust is een Rijksmonument gelegen in de historische wijk De Hopel. Naast sfeervol is Buitenlust dankzij de uitgevoerde renovaties en oog voor detail ook een zeer compleet en comfortabel vakantie(t)huis. Een huis om echt te relaxen.

Buitenlust heeft een grote zonnige tuin met veranda, gazon en trampoline. En op een koude dag is het binnenshuis lekker knus voor de houtkachel met een goed boek of  leuke film. Smart-tv met apps en Netflix, dvd’s, Xbox en Wii, boeken en spelletjes zijn aanwezig.

KINDVRIENDELIJK VAKANTIEHUIS

Binnen kijken  

VAKANTIEHUIS MET KARAKTER

 GASTVRIJE FAMILIEPLEK IN HARTJE ZUID LIMBURG

De eigenaren, Marjan en Marco, brengen het liefst hun vakantie door in een ‘maison de charme’ in Frankrijk. Alleen jammer dat je voor het gevoel van  'la bonne vie' zo'n eind moet reizen... En zo kreeg de gedachte vorm van een eigen buitenhuis in Zuid Limburg. Buitenlust is het huis geworden om bourgondisch te genieten in eigen land. Met niet alleen de benodigde charme, maar ook comfort, ruimte en fijne tuin. Een vakantiehuis waar je ook gewoon ‘thuis’ wilt zijn.